Ma-System utbildning AB Skandinaviens största utbildare av förare och instruktörer inom kran, lift och truck

Ma-Nyhet

Instruktörsportal

MA-systems Instruktörssidor är nu lanserade

2016-11-28

MA-system Utbildning har nu lanserat sin instruktörsportal. Den är tillgänglig för alla som har serviceavtal hos oss och innehåller nedladdningsbara dokument för alla våra material vad gäller instruktörspärmarna.

Som användare får du tillgång till alla de material du har serviceavtal för. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om och innehåller alltid de senaste versionerna av alla dokument.

När vi uppdaterar hela eller delar av ett material kommer alla som har motsvarande serviceavtal att få ett email med information och kan sedan direkt gå in och ladda hem det uppdaterade dokumenten. Skulle någon del av ens material försvinna kan man alltid logga in och hämta det senaste versionen. När en bok och slutprov kommer i en ny utgåva så beställer du ditt fria exemplar från instruktörsportalen till din pärm. Även bildspelen finns att ladda ner från portalen.

Det går att även köpa våra material i portalen. Du kan beställa vilka material du vill oavsett om du har ett serviceavtal för den produkten eller inte. Med serviceavtal får du rabatter på våra fortbildningskurser och konferenser. Serviceavtalet för Truck 1 & 2 ger dessutom rabatt på e-licenserna till eTruck.

Information om våra serviceavtal finns här

  • 1101 har läst
  • kommentarer
  • Skriv ut
comments powered by Disqus