MA-system Liftkonferens
Hem > Instruktör > Liftkonferensen

Liftkonferensen - det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade!

Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems endagskurs för Liftinstruktörer.

Onsdagen den 6/11 var det dags för 2019 års upplaga av Liftkonferensen. Likt tidigare år ingick spetskompetens inom Lift och Fallskydd och ett program med myndighetsinfo, produktnyheter och fördjupade kunskaper. Platsen för Liftkonferensen 2019 var Arlandastad.

Nyhet för 2019 var att vi kunde erbjuda våra deltagare två olika paket - deltagande med eller utan övernattning (övernattningen avser kvällen före).

Vi tackar alla som deltog på 2019 års Liftkonferens och gjorde den till, i vårt tycke, en succé!

På grund av det rådande läget 2020 och 2021 har vi valt att skjuta upp Liftkonferensen. Mycket tråkigt, men också nödvändigt. Dock, så snart vi (och Folkhälsomyndigheten) bedömer läget annorlunda, kommer vi tillbaka med ett nytt datum!

Redan nu kan du anmäla dig till 2022 års Liftkonferens, vi kommer att skicka ut information om datum och plats så snart det är spikat. Fyll i formuläret här bredvid.

Anmälan

Gör din anmälan till Liftkonferensen 2022 här.