MA-system Liftkonferens
Hem > Instruktör > Liftkonferensen

Liftkonferensen - det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade!

Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems endagskurs för Liftinstruktörer.

Onsdagen den 23 november 2022 är det dags för 2022-års Liftkonferens. Platsen för konferensen är Sigtuna Stadshotell.

Konferensen kommer att ge dig en uppdatering inom utbildning och säkerhet och även innehålla nyheter inom produkter och tjänster. Allt för att ge dig ännu bättre förutsättningar och att kunna utveckla rollen som professionell instruktör.

Även i år erbjuder vi våra deltagare två olika paket - deltagande med eller utan övernattning (övernattningen avser kvällen före konferensen).

Pris inkl övernattning (med Serviceavtal) - 5 800 SEK/deltagare
Pris inkl övernattning (utan Serviceavtal) - 6 200 SEK/deltagare

Pris utan övernattning (med Serviceavtal) - 3 900 SEK/deltagare
Pris utan övernattning (utan Serviceavtal) - 4 300 SEK/deltagare

I priset för övernattning ingår 3-rätters middag och lättare samkväm med aktivitet och dricka/snacks på kvällen och frukost på morgonen därefter.

Begränsat antal platser! Fyll gärna i intresseanmälan här bredvid för Liftkonferensen 2022 så är du alltid uppdaterad med det senaste informationen om konferensen och din plats på konferensen är preliminärbokad. Vi återkommer med information om när preliminärbokningen går över i en riktig bokning.

Anmälan

Gör din anmälan till Liftkonferensen 2022 här.