Välkommen till nya Instructor Portal!

Tänk dig en smidig molntjänst där du snabbt och enkelt kan beställa utbildningsintyg, samtidigt som du får absolut koll på dina utbildningar – pågående, kommande och avslutade. En tjänst där du också kan boka och betygssätta eleverna. Där du laddar ner instruktörsmaterial och hanterar e-lösenord. Där du minimerar din administration och samtidigt uppfyller myndigheternas krav på dokumentation. Välkommen till nya Instructor Portal.

Full kontroll på intyg och kompetenser 

Att ha kontroll över alla utbildningsintyg inom till exempel truck, kran och lift är inte enkelt. Samtidigt känner du säkert till att det finns myndighetskrav (med vidhängande straffansvar) om att kunna visa dokumentation på rätt utbildning. Med Instructor Portal uppfyller du kraven. 

Kontoret på fickan

Med Instructor Portal kan du arbeta snabbt och papperslöst genom hela utbildningsprocessen – från planering till intyg och register. Du har alltid tillgång till alla funktioner oavsett var du befinner dig. Instructor Portal fungerar lika smidigt på mobiler och läsplattor som på datorer.

Smart datahantering

Slipp fylla i uppgifter många gånger. Gå till exempel direkt från en kurs (där eleverna själva kan fylla i personuppgifter) till att skriva ut intyg – du får automatiskt med dig elevdata, inklusive de kompetenser som eleven fått tidigare. Med Instructor Portal vet du dessutom att du följer GDPR.

Blixtsnabb översikt

När du öppnar Instructor Portal får du direkt en snabb överblick över dina aktuella kurser. Du kan se statistik på bland annat antal dagar kvar, antal kursbokningar, andel startade e-lösenord med mera. 

Oöverträffad flexibilitet

Under huven i systemet finns massor av funktioner. Du väljer själv vilka du har nytta av. Oavsett om du är nybörjare med ett fåtal utbildningstillfällen, eller en avancerad användare som hanterar tusentals kursdeltagare; Instructor Portal är verktyget för dig.

Samarbeta och planera online med dina kollegor

Med Instructor Portal kan alla på företaget som behöver det komma åt aktuell kursinformation, att planeringen kan ske gemensamt, och att all data blir tillgänglig för alla. Kursuppdateringar och registerförändringar sker i realtid. Säker back-up är garanterad.

En inloggning och enkelt att använda

Ett bra system ska vara lätt att använda. Därför är det en inloggning till alla tjänster och därför är användargränssnittet intuitivt och logiskt. Du lär dig grunderna i Instructor Portal på ett par minuter. Skulle det behövas, finns alltid support online.

Moderna instruktörer ska
ha moderna hjälpmedel!

Administration är tråkigt men nödvändigt, det tycker de flesta. Med Instructor Portal strömlinjeformas de uppgifterna så effektivt att du nästan kan glömma bort dem. Istället kan du ägna dig åt det du verkligen är bäst på: att utbilda. Så ska en modern instruktör kunna arbeta. Och det skadar ju inte att ha roligare på jobbet, eller hur?