eTruck
Hem > Instruktör > eTruck för Instruktörer

eTruck för Instruktörer

eTruck ger truckförare som inte bara klarar slutprovet, utan som dessutom förstår betydelsen av trucksäkerhet och ekonomi. Det gör vi genom att berätta en historia som griper tag på riktigt, och blandar det med fördjupande faktagenomgångar och övningsuppgifter. Tillsammans ger det en kurs som aldrig bli tråkig och som ger kunskap som sitter.

Storytelling när det är som bäst ger kunskap som sitter.

eTruck berättar historien om en arbetsdag då en olycka inträffar. Eleverna vet i förväg att den kommer att hända, men inte när eller hur. Utan att tänka på det övar man sig i att upptäcka och undvika risker.

Med berättelsen som utgångspunkt får eleven fördjupande fakta — i korta, effektiva bildspel med genomarbetade bilder och flervalsfrågor. All text läses upp, allt presenteras i små delar som är lätta att ta till sig (även för den med mindre studievana eller osäker svenska).

Frihet att studera när och var som helst.

Eftersom eTruck är webbaserad kan utbildningen genomföras var som helst och när som helst — hemma, på bussen eller på jobbet. eTruck fungerar lika smidigt på surfplattor som på datorer.

Den svenska kursen finns också på engelska.

En del elever föredrar engelska framför svenska – t ex nyanlända invandrare eller tillfällig utländsk arbetskraft som behöver utbildning. För dem finns eTruck i sin svenska version – baserad på svensk truckläroplan och svenska lagar – fast på engelska.

Truckinstruktören har full kontroll på att alla får rätt kunskap.

Instruktören kan följa elevernas resultat online – snabbt och översiktligt. Det syns direkt om en elev behöver hjälp, så stödet fokuseras precis när det behövs.

En enstaka elev eller många samtidigt? Nybörjare och erfarna i samma grupp? Deltagare som jobbar olika skift eller på olika platser? Inga problem. Med eTruck kan alla utbildas lika kostnadseffektivt.

Effektivare utbildning och mindre frånvaro

eTruck skär ner kostnaden för truckutbildning. Eleven kan dessutom använda tider när arbetsbelastningen är låg och utnyttja korta pass effektivt. Det ger bättre utbildning samtidigt som frånvaron från ordinarie verksamhet nästan helt kan trollas bort.

Sammantaget betyder det att eleverna får kunskaper som sitter, instruktörerna kan fokusera på de som verkligen behöver hjälp, och beställaren får minskad frånvaro för utbildning och därmed lägre utbildningskostnader.

Systemkrav

eTruck lämpar sig bäst för skärmar med en upplösning på minst 1024x768 pixlar. eTruck nås via en webbläsare och de som för närvarande stöds är de senaste versionerna av Microsoft Edge, Google Chrome, Safari och Firefox. För mobil åtkomst stöds även de senaste versionerna av inbyggda webbläsare för mobila enheter som använder iOS respektive Android.

*Internet Explorer slutade uppdateras av Microsoft för flera år sedan och stöds därför inte.

Jag vill veta mer om eTruck för Instruktörer!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om eTruck.

Öppna formulär