Kursmaterial
Hem > Utbildning > Utbildningsmaterial

Komplett kursmaterial för förare och instruktörer - truck, lift, kran, fallskydd och ansvar

Alla våra utbildningsmaterial ska ha ett och samma mål: att på enklaste sätt förmedla rätt kunskap på ett så levande sätt att eleven lätt kan använda sina nyvunna färdigheter i vardagen.

Vi vill att våra elever ska klara slutproven – men vi blickar alltid längre än så. Vi frågar oss vad som är viktigt att minnas – till exempel ett år efter utbildningen. På så sätt vill vi att våra utbildningar ska resultera i ett säkrare arbetssätt – med mindre skador, lägre servicekostnader och, viktigast av allt, färre personolyckor.

Bläddra i våra utbildningsmaterial

Genomarbetade böcker

Våra böcker tar upp det förarna verkligen behöver veta, och förklarar det klart och koncist. Språket är enkelt och rakt. Varje kapitel i de olika böckerna har samma raka, enkla språk och många bilder. Sammanfattande snabbfakta ger en tydlig överblick över ämnet. Övningsuppgifter till varje kapitel gör att det är lätt för läraren att kontrollera kunskapsnivån.

Pedagogisk forskning visar att vi människor minns mer och får en djupare förståelse om vi får fakta invävda i en historia. Därför integrerar vi ”serieavsnitt” i böcker där det är möjligt. De berättade avsnitten blir tydliga påminnelser som kursdeltagaren tar med sig till vardagen i jobbet.

Våra kursmaterial följer alltid de riktlinjer som är fastställda av arbetsmarknadens parter. Det är en garanti för en kvalitativ utbildning, där ett säkert användande är det viktigaste. Allt material produceras av vårt eget förlag.

Komplett handledarpärm

I våra Instruktörsutbildningar ingår en handledarpärm full med nyttiga tips om hur man lägger upp lektioner, praktiska övningar, m m. Här finns också slutprov, pedagogiska tips, fakta om säkerhetsbestämmelser och USB-minnen med bilder för fördjupade genomgångar. Handledarmaterialet uppdateras kontinuerligt och har du ett Serviceavtal så får du tillgång till nytt material så fort det publicerats.

Gemensam struktur

Utbildningsmaterialen följer samma pedagogiska struktur – som kommer igen i MA-systems alla kurser. Det gör det lätt för den som redan är instruktör att snabbt ta till sig materialen och snabbt börja med egna kurser.

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om vårt kursmaterial.

Öppna formulär