Nyheter MA-system Utbildning
Hem > Nyheter

Nyheter

Ny portal

Snart öppnar sig en ny värld av möjligheter

2022-09-07

Just nu programmeras det på högvarv hos oss på MA-system. Vi arbetar nämligen på en lösning där dina digitala tjänster, inloggningar och serviceavtal ska finnas samlade på en enda plats.

Läs mer
eLift vinner Red Dot Design Award 2022

eLift har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, Red Dot Award!

2022-08-25

Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit ännu ett designpris! Denna gång Red Dot Award i kategorin Brands & Communication.

Läs mer
Mitsubishi och MA-system

MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi

2022-06-03

Logisnext/Mitsubishi har gett oss på MA-system det stora förtroendet att vidareutveckla samarbetet med deras instruktörer bland annat inom truck-, kran- och liftutbildning. Det är ett logiskt steg: Mitsu...

Läs mer
German Design Award 2022 eLift Winner

eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!

2022-05-24

Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ” Excellence in Business to Business”.

Läs mer
eLift iF Design Award 2022 Winner

eLift vinnare i iF DESIGN AWARD 2022!

2022-04-26

Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det kända designpriset ”iF DESIGN AWARD” i ”Service Design” i kategorin ”Education/Learning”.

Läs mer
Rädda barnen

Vi stödjer Rädda Barnen

2022-03-07

MA-system är vänföretag till Rädda barnen och stödjer deras viktiga arbete med barn runt om i världen och just nu med fokus på Ukraina.

Läs mer
Nominerad GIA

eLift nominerad i German Innovation Awards 2022!

2022-02-03

Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har blivit nominerad till det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ” Excellence in Business to Business”.

Läs mer
eLift på engelska

eLift uppdateras kontinuerligt – tack för alla synpunkter!

2021-11-29

En engelsk språkversion, fler övningsfrågor, numrering av kapitlen – återkopplingarna från våra användare har varit många och givande. Inte minst är vi tacksamma för alla falkögon som uppmärksammat korre...

Läs mer
Internet Explorer går i graven

Stödet för Internet Explorer upphör

2021-11-12

Microsoft fasar nu ut den gamla trotjänaren Internet Explorer

Läs mer
eLift

eLift är här!

2021-05-26

Nu ändras allt — vi lanserar eLift. En riktigt bra online-utbildning för lift, som inte bara sparar tid utan också ger riktiga kunskaper. Den skapar säkra liftoperatörer som kan arbeta effektivt.

Läs mer