eLift är här!

Nu ändras allt — vi lanserar eLift. En riktigt bra online-utbildning för lift, som inte bara sparar tid utan också ger riktiga kunskaper. Den skapar säkra liftoperatörer som kan arbeta effektivt. eLift finns både på svenska och på engelska. Tidigare har man fått välja — antingen en snabb liftutbildning eller en bra utbildning. Med eLift får du båda.

eLift — snabbare utbildning, högre säkerhet.

eLift ger flexibilitet, enkelhet och lägre kostnader. Men vi vill mer: nya liftoperatörer ska inte bara klara teoriprovet — de ska förstå riskerna med lift så de kan arbeta säkert och effektivt.

Storytelling när det är som bäst.

Vill man påverka våra attityder — till exempel hur vi förhåller oss till risker — måste människor känna sig berörda. Därför använder vi storytelling i eLift.

Lär dig utan att ens tänka på det…

eLift berättar om en arbetsdag då en olycka inträffar. Eleverna vet inte när eller hur, och försöker räkna ut vad som kommer att hända. Utan att tänka på det övar man sig i att upptäcka och undvika risker.

Bra e-lärande utmanar många sinnen.

Genomarbetade videofilmer, pedagogiska animationer och förklarande bildspel fördjupar elevens kunskap. All text läses upp, allt presenteras i små delar som är lätta att ta till sig.

Bättre kontroll över resultaten.

Mängder av kluriga flervalsfrågor förbereder eleven inför slutprovet. Det ger kontroll över att man förstått. Men det ger också instruktören möjlighet att snabbt upptäcka den som behöver extra stöd.

Trolla bort frånvaro för utbildning.

Den nya generationens elever är vana vid att studera på dator, läsplatta eller mobil. Dom vill kunna genomföra sina studier när och var som helst. Använder man dessutom tider under arbetet med mindre beläggning, trollas frånvaro för teoriutbildning nästan helt bort.

Kort om gott: säkrare förare och bättre ekonomi!

Sammantaget betyder det att eleverna får kunskaper som sitter, instruktörerna kan fokusera på de som verkligen behöver hjälp, och beställaren får minskad frånvaro för utbildning och därmed lägre utbildningskostnader.

Tidigare har man fått välja — antingen en snabb utbildning eller en bra utbildning. Med eLift får du båda.

eLift är en online-kurs som täcker teoridelen av en liftutbildning. Utbildningen tar ca 2,5 timmar att genomföra och är inte knuten till någon speciell bransch, utan är anpassad för att kunna användas vid alla grund och repetitionsutbildningar på liftar. Utbildningen är allmän och täcker samtliga förekommande plattformstyper (saxlift, bomlift, pelarlift, vikarmslift). Utbildningen följer de internationella Standarderna ISO 18878:2013, 18893:2014 samt den svenska Liftläroplanen LLP.

eLift finns också på engelska, med svenska lagar och regler. Det enda som du behöver göra som instruktör är att välja engelska till din elev.

 

Jag vill veta mer om eLift!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Öppna formulär