Instructor Portal
Hem > Instruktör > Instructor Portal

Instructor Portal

Instructor Portal är vår lösning där alla digitala tjänster, inloggningar och serviceavtal finns samlade på ett ställe. För dig som instruktör innebär det att du har allt du behöver på ett ställe.

Tänk dig en smidig molntjänst där du snabbt och enkelt kan beställa utbildningsintyg, samtidigt som du får absolut koll på dina utbildningar – pågående, kommande och avslutade. En tjänst där du också kan boka och betygssätta eleverna. Där du laddar ner instruktörsmaterial och hanterar e-lösenord. Där du minimerar din administration och samtidigt uppfyller myndigheternas krav på dokumentation.

Full kontroll på rätt kompetens

Få kontroll över alla utbildningsintyg inom till exempel truck, kran och lift och uppfyll myndighetskraven om att kunna visa dokumentation på rätt utbildning.

Intygsutskrift

Skriv ut intyg direkt efter genomförd kurs - du får automatiskt med dig elevdata, inklusive de kompetenser som eleven fått tidigare.

Alltid tillgängligt

Arbeta snabbt och papperslöst genom hela utbildningsprocessen – från planering till intyg och register. På datorn eller i mobilen.

Enkelt att använda

En inloggning till alla tjänster och användargränssnittet som är intuitivt och logiskt. Du lär dig grunderna på ett par minuter.

Molnbaserat

Samarbeta och planera online med dina kollegor. Kursuppdateringar och registerförändringar sker i realtid. Säker back-up är garanterad.

Säkert

Med smart datahantering slipper du fylla i samma uppgifter många gånger. Med Instructor Portal vet du dessutom att du följer GDPR.

Flexibelt

I systemet finns massor av funktioner. Du väljer själv vilka du har nytta av. Oavsett om du är nybörjare med ett fåtal utbildningstillfällen, eller en avancerad användare som hanterar tusentals kursdeltagare; Instructor Portal är verktyget för dig.

Moderna instruktörer ska ha moderna hjälpmedel!

Administration är tråkigt men nödvändigt, det tycker de flesta. Med Instructor Portal strömlinjeformas de uppgifterna så effektivt att du nästan kan glömma bort dem. I stället kan du ägna dig åt det du verkligen är bäst på: att utbilda. Så ska en modern instruktör kunna arbeta. Och det skadar ju inte att ha roligare på jobbet, eller hur?

Jag vill veta mer om Instructor Portal!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om Instructor Portal.

Öppna formulär