Nyheter MA-system Utbildning
Hem > Nyheter > 190927_RTITB
RTITB eTruck UK

RTITB har lanserat eTruck UK på IMHX-mässan

2019-09-27

eTruck är en prisbelönt webbaserad truckförarutbildning, utvecklat av MA-system. För operatörer i Storbritannien, Irland, Indien och den arabiska halvön är eTruck UK endast tillgängligt genom RTITB.

RTITB förändrar truckutbildningen för alltid i Storbritannien med nya eTruck UK - vårt unika digitala verktyg som ökar utbildningens effektivitet och samtidigt minskar utbildningstiden med så mycket som 2 dagar per kurs.

eTruck och eTruck UK har alltid fokus på trucksäkerhet och truckekonomi. Med eTruck får du truckförare som inte bara kan, utan även förstår. eTruck UK skär ner kostnaden för truckutbildning, samtidigt som det ger en mer individanpassad kurs. Eleven kan använda eTruck när arbetsbelastningen är låg och utnyttja också kortare pass effektivt. Det ger bättre utbildning samtidigt som frånvaron minskar.

eTruck UK fungerar lika smidigt på dator, laptop eller surfplatta. Den nya generationen truckelever är redan van vid att studera på egna villkor och vill kunna göra sin utbildning när och var det passar dem. Efter genomförd eTrucksutbildning deltar eleverna i den praktiska delen av utbildningen.

eTruck UK är tillgängligt från och med den 2 januari 2020

Om RTITB
RTITB sätter branschledande utbildningsstandarder som är specifikt utformade för att ändra beteende och göra mätbara förbättringar av effektivitet, risk och säkerhet.

Som det föredragna organet för utbildning av maskinförare på arbetsplatser är deras ackrediterings-, revisions-, certifierings- och instruktörsutbildningstjänster pålitliga, robusta och utvecklade av ett team som ägnar sig åt det gemensamma målet att skydda människor.

RTITB, som grundades 1965 och med över 50 års erfarenhet, är det regleringsorgan som väljs av företag som är engagerade i säkerhet och effektivitet. Sedan starten har över 1 miljon människor gått på RTITB-kurser.