Dokumentbank MA-system Utbildning
Hem > Instruktör > Dokumentbank > Intyg

Utskrift av utbildningsbevis

Från och med den 1/9 finns inte längre pappersintygen med medföljande laminatficka i vårt sortiment. Vi erbjuder tjänsten Intygsutskrift där ni kan skriva ut tåliga plastintyg till era elever efter avslutad kurs. För att få information om och anmäla er till vår nya tjänst vänligen anmäl ert intresse i formuläret till höger. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på education@masystem.se.

  1. Lägg ett ark med det tryckta truck-, lift-, kran- eller fallskyddsbeviset i skrivaren. Tänk på att lägga det på rätt håll så att skrivaren kommer att skriva på samma sida som kortet är tryckt. Det är ju också viktigt att texten inte hamnar uppochner.
  2. Börja med att ladda hem och spara filen lokalt på din dator. Öppna "Truckbevis_NORMAL.pdf", "Liftbevis_NORMAL.pdf", "Kranbevis_NORMAL.pdf" eller "Utbildningsintyg_fallskydd_NORMAL.pdf" i Adobe Reader. Om du inte har Adobe Reader finns det att ladda ner gratis här.
  3. Fyll i uppgifterna i PDF:en.
  4. Skriv ut. När du skriver ut, tänk på att kontrollera i skrivarinställningarna så att sidskalningen (Page scaling) är satt till "None" eller 100%. Annars är det inte säkert att texten skrivs ut i rätt storlek.
  5. Hamnade texten helt rätt? Om ja, spara PDF:en på din dators hårddisk. Hamnade texten för långt upp eller ner? Mät hur mycket fel den hamnade och välj en motsvarande PDF.
  6. Prova att skriva ut igen, på ett nytt ark med tryckt truckbevis.
  7. Riv ut och laminera.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så får du mer information om vår tjänst för intygsutskrift.