1. English
    2. Deutsch
    3. svenska
    4. français
    1. Instruktörssidor
    2. Etruck
Instruktörsportal
Hem > Support > Instruktörsportalen

Instruktörsportalen

Hur gör jag för att ändra mitt lösenord?

Klicka på Profil i inloggningsrutan längst uppe till höger. Välj sedan fliken LÖSENORD. Ange ditt nuvarande lösenord samt ditt nya lösenord och klicka sedan på Uppdatera. Nu är ditt lösenord uppdaterat.

Varför har jag inte tillgång till alla material?

För att få tillgång till ett material måste du ha ett serviceavtal för just det materialet. Har du inte ett serviceavtal för ett material kan du se vilka filer som finns men inte hämta dem. Du kan köpa alla material oavsett vilket eller vilka material du har serviceavtal för. Vill du ha serviceavtal för fler material så kontaktar du oss på education@masystem.se.

Hur gör jag för att hämta ett bildspel?

Klicka på ladda ner så hämtas bildspelet till din dator. Leta reda på den komprimerade mappen med bildspelet som du vill packa upp (extrahera). Sedan högerklickar du på mappen, väljer Extrahera alla och följer sedan anvisningarna.

Senaste uppdateringen

För varje material anges när senaste uppdateringen skedde (år och månad).  Oftast uppdateras inte alla dokument i ett material vid samma tillfälle och därför anger vi även när varje enskilt dokument uppdaterades.

Hur vet jag vilken version av ett material jag har?

Uppe till höger på varje dokument finns en text som anger artikelnummer och version.

T.ex. © MA-system Utbildning AB | Art.nr 7841 | v1.1 I exemplet är Artikelnummer 7841 och Versionen 1.1

Jag har problem att ladda ner en pdf

Säkerställ att du har den senaste versionen av Adobe Acrobat Reader DC som finns att hämta här: https://get.adobe.com/se/reader/

Prova även att använda en annan webbläsare. Om detta inte löser problemet kan du högerklicka på knappen Ladda ner och välja att spara filen till din dator.

Tekniska frågor om Instruktörsportalen

Kontakta oss på education@masystem.se om du har tekniska frågor som gäller Instruktörssidorna och som du inte hittar svar på här.