ePort
Hem > Support > ePort > Ladda hem ePort CourseAdmin

Ladda hem ePort CourseAdmin

För att köra ePort COURSEADMIN måste du först ladda ner installationsfilen genom att klicka på länken under. Följ sedan guiden som tar dig steg-för-steg genom installationen.

För att använda ePort CourseAdmin måste du först ladda ner installationsfilen genom att klicka på länken under. Följ sedan guiden som tar dig steg-för-steg genom installationen. Nedladdningen fungerar bäst med Internet Explorer.

Klicka här för att ladda ned installationsfilen.

Genom att klicka här godkänner du våra Användarvillkor.

1. I fönstret ”ePortCloudStartUp” klicka på ”Install”

ePort download

2. I skärmens underkant, klicka på ”Run”.

ePort download

3. I fönstret ”Application Install - Security Warning” klicka på Install. Nu laddas programmet ner.

ePort download

4. I fönstret ”Open File - Security Warning” klicka på Run. Inloggningsrutan kommer upp. Skriv in företagskod, användarnamn och lösenord som du fått från MA-system. Välj ”Logga in”.

ePort download

Du kan byta till ett eget lösenord genom att i inloggningsfönstret klicka på texten ”klicka här” nere till höger. Följ instruktionerna. Byt till annat språk i ePort genom att klicka på någon av flaggorna. Det valda språket ligger kvar vid nästa inloggning, men du kan byta språk vid varje ny inloggning.

ePort download

När installationen är gjord kommer ePort att startas via den sökväg som skapats. Om du vill flytta startsökvägen, högerklicka på sökvägen och klicka sedan på Open file location. Högerklicka på länken så får du upp en ruta med olika alternativ. Välj ”Send to” och sedan en ny plats för ePort, till exempel skrivbordet.