Vidareutbildning MA-system Utbildning
Hem > Instruktör > Vidareutbildning

Vidareutbildning och konferens

MA-systems vidareutbildningar är det effektivaste sättet att hålla dina kunskaper uppdaterade.

MA-konferensen – mötesplatsen för dig som vill lära dig mer!

MA-system arrangerar en gång om året ett kunskapsseminarium kring logistik, lagerhantering, säkerhet och arbetsmiljö, där en rad skickliga föreläsare delar med sig av praktiska erfarenheter. Det är ett utmärkt tillfälle att byta erfarenheter med kollegor över hela Sverige. Många har som tradition att komma till MA-seminariet - för att orientera sig och för att träffa branschfolk och representanter för myndigheter och institutioner.

Du får spetskompetens inom Maskinutbildningar och ett program med myndighetsinfo, produktnyheter och fördjupade kunskaper.

Deltagarna erbjuds möjlighet till utbyte av idéer och erfarenhet, till att knyta kontakter och till att utvecklas i rollen som instruktör.

På MA-seminariet får du ta del av EXPERTKOMPETENS och BRANSCHNYHETER med fokus på TRUCK-KRAN-LIFT-SÄKERHET.

Det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade!

Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems endagskurs för Liftinstruktörer.

Ur programmet 2017:

Liftutbildningsrådet pratar om den kommande revideringen av LLP. MA-System Utbildning presenterar nytt intyg för MA-instruktörer och kommande projekt. Fall Safe berättar om nyheter inom fallskydd och vad som är på gång i framtiden. ID 06 berättar om sin kompetensdatabas. DEKRA informerar om sanktionsavgifter kopplade till lyftanordningar. Vi kommer även att gå igenom den nya dataskyddslagen som ersätter PUL nästa år.