Instruktörsportal
Hem > Instruktör > Instruktörsportal

Instruktörsportal

MA-system Utbildnings Instruktörsportal är tillgänglig för alla som har ett eller flera av våra serviceavtal och innehåller nedladdningsbara dokument för alla våra material vad gäller instruktörspärmarna.

Som användare får du tillgång till alla de material du har serviceavtal för. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, året om och innehåller alltid de senaste versionerna av alla dokument.

Alltid uppdaterat instruktörsmaterial

När vi uppdaterar hela eller delar av ett material kommer alla som har motsvarande serviceavtal att få ett email med information och kan sedan direkt gå in och ladda hem det uppdaterade dokumenten. Skulle någon del av ens material försvinna kan man alltid logga in och hämta det senaste versionen. När en bok och slutprov kommer i en ny utgåva så beställer du ditt fria exemplar från instruktörsportalen till din pärm. Även bildspelen finns att ladda ner från portalen.

Intygsutskriftstjänsten

Via Instruktörsportalen kan du även få tillgång till vår Intygsutskriftstjänst där du som instruktör kan skriva ut plastintyg till dina elever efter avslutad kurs.