Instruktörsnyheter MA-system Utbildning
Hem > Instruktör > Instruktörsnyheter > Coronavirus (covid-19) - Viktig information till våra kunder
Corona

Coronavirus (covid-19) - Viktig information till våra kunder

2020-04-03

Säkerhet och hälsa för våra kunder och medarbetare har högsta prioritet på MA-system, samtidigt som vi ska kunna genomföra våra kurser och leverera våra produkter och tjänster som vanligt. Vi vidtar därför alla rekommenderade försiktighetsåtgärder och följer Folkhälsomyndighetens och regeringens gällande beslut för att säkerställa att vi inte bidrar till smittspridningen.

Inom vår bransch – truck-, lift- och kranutbildning -- har vi på MA-system kanske unikt många kontakter runt om i landet. Det gör att vi har bra koll på hur utbildningsläget ser ut, vilka försiktighetsåtgärder som vidtas och kanske också vad man bör undvika att göra.

Den informationen delar vi gärna med oss av – allt för att minimera risker, samtidigt som vi alla bidrar till att hålla Sverige rullande.

Några exempel på åtgärder vi genomfört är:

• Vid våra kurser har minskat antalet deltagare per kurs, och använder oss av större och luftigare lokaler.

• Vid praktisk körträning gäller samma principer, mindre grupper, större avstånd samt rengöring av förarplatsens reglage, manöverdon och övriga kontaktytor mellan varje körpass.

• Distansundervisning är annars det tryggaste och säkraste sättet att genomföra utbildning på i dessa tider.

Alla de åtgärder vi genomfört finns samlade på en egen sida.

Besök den gärna och har du ytterligare frågor, eller kanske tips på åtgärder ni har genomfört, är du välkomna att kontakta oss på education@masystem.se alt. 046-32 90 10.

Distansundervisning är annars det tryggaste och säkraste sättet att genomföra utbildning på i dessa tider. Vi har lång erfarenhet av detta. Läs mer om e-Truck på vår hemsida.

eTruck har alltid fokus på trucksäkerhet och truckekonomi och är en effektivare utbildning som skapar mindre frånvaro.

 

 

Klicka här för att komma till eTruck

Har ni vidare frågor är ni välkomna att kontakta oss på education@masystem.se alt. 046-32 90 10.

För mer information vänligen håll er uppdaterade på Folkhälsomyndigheten webbsida www.folkhalsomyndigheten.se

Observera också information och rekommendationer för åtgärder som kommer från https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset