GDPR
Hem > Instruktör > GDPR > Instruktörsportalen

Instruktörsportalen

Beskrivning av tjänsten

Genom instruktörsportalen kan du som instruktör ta del av flera tjänster. Vår webbshop är en av tjänsterna där du enkelt kan beställa det material du önskar, inget serviceavtal krävs för detta. Om du som instruktör har ett serviceavtal kan du genom instruktörsportalen ta del av de dokument och material du har avtal för. Tjänsten är tillgänglig dygnet- och året runt och material och dokument är alltid av den senaste versionen. Den tredje tjänsten du når via vår instruktörsportal är intygsutskrift, vilket innebär att du kan skriva ut plastkort till dina elever efter avslutad kurs. Att ha ett plastkort istället för ett pappersintyg är något som ger mervärde såväl för er som instruktör som för eleverna.

Vilka personuppgifter sparas?

Namn och e-postadress. I tjänsten intygsutskrift skriver instruktören själv in uppgifterna som ska skrivas ut, dessa lagras inte utan behandlas enbart under aktiv session.

Syftet med att spara personuppgifter

Syftet med att lagra personuppgifter under de tjänsterna som finns i instruktörsportalen är att fullfölja tjänstens funktion och villkor.