eTruck
Hem > Instruktör > eTruck för Instruktörer > Nyheter i eTruck 2023

Nu lyfter vi eTruck ytterligare!

Att genomföra teorikursen för truckförare online har närmast blivit standard i Sverige. Förra året genomförde över 17 000 elever teoriutbildningar med eTruck. Nu gör vi en bra produkt ännu bättre!

eTruck 2023

En ännu bättre upplevelse

I eTruck spelar berättelsen om Max, Jenny, Joel och de andra en central roll för inlärningen. Nu har alla berättelseavsnitten uppdaterats och gjorts om till video. Det betyder att eleven får en större upplevelse, med mer flyt, musik och ljudeffekter. Logga in (eller kontakta oss) så kan du se vilket lyft det är!

eTruck autotruckar

Förstärkt information om autotruckar

Autotruckar blir också allt vanligare i svenska lager och i tillverkningsindustrin. Därför förstärker vi informationen om hur truckförare ska interagera när trafiken blandas.

eTruck ergonomi

Ergonomi på ännu större allvar

Fortfarande drabbas truckförare av nack- och ryggbesvär. Framförallt om man inte från början lagt sig till med rätt vanor och sittställningar under körningen. Nu tar eTruck ergonomin på ännu större allvar, och ger fylligare information om hur man bäst undviker belastningsskador på olika trucktyper.

eTruck litiumjonbatterier

Mer information om litiumjonbatterier

Litiumjonbatterier blir allt vanligare och inte bara i bilar, utan också i truckar. Nu har hela eTrucks avsnitt om batterivård gjorts om, så att skillnaden mellan bly- och litiumjonbatterier blir tydlig. Samtidigt har mer information om litiumjon lagts till, liksom ett avsnitt om brand i litiumjonbatterier.

eTruck kontrollrutiner

Förtydligade kontrollrutiner

Avsnittet om daglig tillsyn och vilka kontrollrutiner man ska följa har förtydligats vad gäller vilka åtgärder som bör vidtas om fel skulle upptäckas.

eTruck flerval

Flervalsfrågor utan risk för missförstånd

Slutligen: informationen om flervalsfrågorna har förtydligats. Numer finns det ingen risk för missförstånd!

Jag vill veta mer om eTruck!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.