CourseAdmin HTML
Hem > Instruktör > CourseAdmin HTML

Hantera eTruck snabbare och enklare!

Till alla er som använder eTruck och hanterar lösenord i vår programvara CourseAdmin — senast den 31 mars är det dags att ta steget fullt ut på webben för ännu smidigare hantering.

Tidigare har man varit tvungen att ladda ner en programvara på datorn för att hantera eTruckslösenord. Nu kan du istället logga in direkt i vilken modern webbläsare som helst. Och det fungerar på alla plattformar – PC- och Apple-datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Du får helt enkelt kontoret på fickan, och kan följa dina elever och skapa nya klasser var och när som helst. Snabbare, enklare och smidigare!

 

Gör så här:

Öppna din webbläsare och gå in på etruck.se/instructor. För att logga in, använder du dig av samma företagskod, användarnamn och lösenord som tidigare. Väl inne har du tillgång till alla dina registrerade kurser och elever precis som innan — all data finns kvar. På inloggningssidan finns en manual till tjänsten.

Som vanligt kommer du att kunna följa dina elevers framfart i eTruck, beställa nya lösenord och mycket annat. 

Spara adressen bland dina favoriter, det är här du framöver kommer att hantera alla dina eTrucks-kurser.

 

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig om det skulle vara några oklarheter eller om du har några andra frågor eller förslag till förbättringar.

Kontakta oss på support@eport.se eller 046-32 90 10

Om du inte redan använder CourseAdmin

Fyll i formuläret så får du mer information om CourseAdmin HTML.