Instruktörsutbildning för truck!

En kurs för dig som utbildar truckförare och de företag som vill utnyttja fördelarna med att ha en egen instruktör för truckutbildningen – ett upplägg som ger stor frihet i kursplaneringen. Du kan t ex lägga kurstillfällena där de ger minsta möjliga driftstörning och dessutom anpassa utbildningen maximalt till företagets krav.

Instruktörskursen ger de faktakunskaper och den pedagogiska kompetens som behövs för att utbilda truckförare utifrån TLP10, som är fastställd av arbetsmarknadens parter. För att gå kursen rekommenderas genomgången grundutbildning enligt TLP10. Efter kursen kan du själv utbilda andra truckförare.

Kursinnehåll: Konsten att fängsla och förklara - framställningsteknik och pedagogik, Lagar och bestämmelser, Lektionsplanering, Hur man använder utbildningsmaterialet på rätt sätt, Hur man lägger upp och genomför körövningar och andra praktiska moment, m.m.

Upplägg: Intensivpass under fem dagar. Kursen täcker in alla truckar som ingår i A-, B-, C och D-utbildning enligt TLP10. Kursmaterial samt lunch och fika ingår.

Kursen kostar 28.900 kr exklusive moms per deltagare. 

*
*
*
*