Instruktörskurs i säkerhets- och ansvarsfrågor Truck–Kran–Lift

Det finns en snårskog av regler runt säkerhet och ansvar i samband med materialhantering och andra riskarbeten. Visste du att en arbetsledare riskerar att få straffrättsligt stå till svars för olyckor han eller hon inte orsakat själv?

Kursen vänder sig till dig som till exempel är arbetsledare, skyddsombud eller arbetar som instruktör och vill fördjupa dina kunskaper i säkerhets- och ansvarsfrågor.

Du arbetar med arbetsmiljöfrågor och det systematiska arbetsmiljöarbetet och behöver ha koll på både arbetsmiljö- och arbetsgivaransvaret.

Kursen tar upp teoretisk och tillämpad ansvarskunskap. Till exempel: Arbetsmiljölagen AML och aktuella AFS:er – en grundlig genomgång som lär kursdeltagarna att hitta relevanta delar och gör klart hur man ska använda dem.

Praktikfall och övningsuppgifter varvas med generella frågeställningar för den som arbetar i lagermiljö.

Kursen hålls av huvudinstruktör från MA-system Utbildning med lång erfarenhet. I kursavgiften ingår instruktörspärm inkl. Ansvarsboken och ett usb-minne med materialet i digitalt format. Efter kursen får du ett intyg och blir behörig att själv utbilda i säkerhets- och ansvarsfrågor.

Just nu får du 50% rabatt på kursavgiften och betalar endast 8.450 kr ex moms.

*
*
*
*