Ma-System utbildning AB Skandinaviens största utbildare av förare och instruktörer inom kran, lift och truck

Branschnyheter

2018-02-23

Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka

(Värnamo Nyheter) En man fick föras till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Hestra på fredagen....
2018-02-15

Truckolycka på arbetsplats

(Expressen) En man som färdats i en truck ska ha kört in i en stolpe och slagit i huvudet. – Han är förd till sjukhus, men vi vet inte hur allvarligt......
2018-02-09

SVÅR OLYCKA: MAN PÅKÖRD AV TRUCK – allvarliga skador

(Höglandsnytt) Larm kom in under eftermiddagen på fredagen om en arbetsplatsolycka med truck och ung man inblandade. Kl 13:42 larmades ambulans och polis......
2018-02-09

Fick kasta sig undan truck - skadades allvarligt

(Västgöta Bladet) En anställd på Skaraborgs sjukhus skadades när hon försökte komma undan en truck som kom i hög fart. Olyckan har anmälts till......
2018-02-06

JUST NU: Person fastklämd i truckolycka

(24Malmö.se) Polisen har ryckt ut till arbetsplatsen....
2018-01-18

TRUCKOLYCKA – Man fastklämd, förd till sjukhus

(Höglandsnytt) En man måste föras till sjukhus efter en olycka under eftermiddagen på torsdagen på en arbetsplats. Polis, ambulans och Räddningstjänst......
2018-01-06

Företag får böta – för dålig arbetsmiljö

(24kristianstad.se) Myndigheten har utfärdat böter till företaget....
2018-01-05

Karlskronaföretag krävs på tusentals kronor i avgift för farligt slarv - Sydöstran

(Sydöstran) Ett distributionsföretag i Karlskrona tvingas betala 62 900 kronor i en sanktionsavgift. Detta eftersom företagets truckförare inte hade......
Gå till masystemutbildning.se

Nu introducerar vi eTruck 3.0. Du har aldrig sett något liknande.

Begreppet modern pedagogik har fått en ny innebörd. Med introduktionen av eTruck 3.0 flyttar vi fram truckutbildningen längre än vad som gjorts på tio år. Nu svarar kursen mot morgondagens krav, den är helt internetbaserad (ingen bok krävs) och kraftfullare än någonsin.
Du står inför en ny upplevelse.

Alltid med fokus på trucksäkerhet och truckekonomi.

Vi vet vad som krävs. Med nya eTruck får du truckförare som inte bara kan, utan förstår. För att svara mot dagens krav måste truckundervisning inte bara effektiviseras – den måste få ett ännu tydligare fokus på säkerhet och ekonomi. Med vårt synsätt blir effekten tydlig. Och hur mycket sparas inte av en olycka som aldrig hände, en skada som aldrig uppstod?

Storytelling när det är som bäst ger kunskap som sitter.

All forskning visar att berättande engagerar. Här blandas det dessutom med fördjupande faktagenomgångar och övningsuppgifter. All text berättas av speaker – bra för de med lässvårigheter och den som är osäker på svenska.
Tillsammans ger det riktig kunskap som sitter.

Effektivare utbildning och mindre frånvaro

eTruck skär ner kostnaden för truckutbildning, samtidigt som det ger en mer individanpassad kurs. Eleven kan använda tider när arbetsbelastningen är låg och utnyttja också kortare pass effektivt. Det ger bättre utbildning samtidigt som frånvaron minskar.

Plattformsoberoende frihet. Utbilda när och var som helst.

eTRUCK fungerar lika smidigt på dator, laptop eller surfplatta. Den nya generationen truckelever är redan van vid att studera på egna villkor och vill kunna göra sin utbildning när och var det passar dem. Oavsett plattform. De är helt förberedda för eTruck 3.0.
Välkommen du också!

Truckinstruktören får full kontroll på rätt kunskap.

Som instruktör kan du följa elevernas resultat online – snabbt och översiktligt. Det gäller lika mycket för små eller stora elevgrupper, geografiskt spridda grupper eller grupper med olika förkunskaper. Du ser direkt om och när en elev behöver hjälp, och du kan ge stöd precis när det behövs.
Äntligen får du tid över och utrymme att fokusera på rätt saker!

Den svenska kursen finns också på engelska.

En del truckelever föredrar engelska framför svenska – det kan handla om nyanlända invandrare eller tillfällig utländsk arbetskraft som ändå behöver utbildning. För de här grupperna finns eTruck i sin svenska version – baserad på svensk truckläroplanen och svenska lagar – fast på engelska. Allt du behöver göra som instruktör är att välja. Wonderful news, right!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*
*
*
*

Om du redan använder eTruck 2.0:

Nya eTruck 3.0 innehåller hela teorikursen i grundutbildningen TLP10 A/B. Du behöver alltså ingen elevbok till kursdeltagarna.
Nya eTruck 3.0 har en ny inloggning till instruktörssida, och du behöver en ny licens från oss.
Att skapa klasser och göra uppföljningar på dina elever m.m. är lika enkelt som tidigare (eller kanske ännu enklare). Systemet är intuitivt – men du kommer också att få en snabbinstruktion (lathund) hur du gör för att navigera bland systemets olika funktioner.
Gamla eTruck kommer att fungera fram till och med april 2016. Oförbrukade gamla licenser kan växlas till nya t o m sista januari 2016. Efter det går det inte längre att beställa licenser till gamla eTruck, men du kan avsluta pågående kurser. Historiken finns tillgänglig även efter årsskiftet.

För nya användare av eTruck:

Är du truckinstruktör och vill börja använda eTruck 3.0, kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.
Som truckinstruktör får du en egen inloggning till ditt och företagets kursadministrativa sida. Där kan ni bland annat skapa klasser, följa pågående kurser och se enskilda elevers resultat.
Elevlicenserna köper ni löpande efter ert behov.
Att komma igång med eTruck är enkelt!

Om ni inte har någon instruktör, men vill börja med eTruck?

Funderar ni på att ha egen truckinstruktör? Kontakta oss så hjälpa vi er. I vår instruktörsutbildning får man bland annat lära sig hur man på bästa sätt använder eTruck för att nå kunskapskraven på ett säkert, underhållande och tidseffektivt sätt.
Att komma igång med eTruck är enkelt!

SE eTRUCK - TRAILER
JAG VILL VETA MER
HUR KOMMER MAN IGÅNG?