Ma-System utbildning AB Skandinaviens största utbildare av förare och instruktörer inom kran, lift och truck

Branschnyheter

2018-02-23

Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka

(Värnamo Nyheter) En man fick föras till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Hestra på fredagen....
2018-02-15

Truckolycka på arbetsplats

(Expressen) En man som färdats i en truck ska ha kört in i en stolpe och slagit i huvudet. – Han är förd till sjukhus, men vi vet inte hur allvarligt......
2018-02-09

SVÅR OLYCKA: MAN PÅKÖRD AV TRUCK – allvarliga skador

(Höglandsnytt) Larm kom in under eftermiddagen på fredagen om en arbetsplatsolycka med truck och ung man inblandade. Kl 13:42 larmades ambulans och polis......
2018-02-09

Fick kasta sig undan truck - skadades allvarligt

(Västgöta Bladet) En anställd på Skaraborgs sjukhus skadades när hon försökte komma undan en truck som kom i hög fart. Olyckan har anmälts till......
2018-02-06

JUST NU: Person fastklämd i truckolycka

(24Malmö.se) Polisen har ryckt ut till arbetsplatsen....
2018-01-18

TRUCKOLYCKA – Man fastklämd, förd till sjukhus

(Höglandsnytt) En man måste föras till sjukhus efter en olycka under eftermiddagen på torsdagen på en arbetsplats. Polis, ambulans och Räddningstjänst......
2018-01-06

Företag får böta – för dålig arbetsmiljö

(24kristianstad.se) Myndigheten har utfärdat böter till företaget....
2018-01-05

Karlskronaföretag krävs på tusentals kronor i avgift för farligt slarv - Sydöstran

(Sydöstran) Ett distributionsföretag i Karlskrona tvingas betala 62 900 kronor i en sanktionsavgift. Detta eftersom företagets truckförare inte hade......
Gå till masystemutbildning.se

ePort tar hand om hela kursadministrationen.

Allt hålla ordning på allt när kurser ska planeras har aldrig varit lättare. I ePort kan du schemalägga, boka platser, skicka orderbekräftelser, betygsätta elever, skriva ut intyg – och sedan ha absolut kontroll över alla kompetenser med registret. Kort sagt, du har alltid exakt överblick över alla led i dina utbildningar.

ePort ger full kontroll på kompetenser och intyg.

Att ha kontroll över alla utbildningsintyg och körtillstånd inom t ex truck, kran och lift är inte enkelt. Samtidigt känner du säkert till att det finns myndighetskrav – med vidhängande straffansvar eller böter – om att kunna visa dokumentation på rätt utbildning och giltiga körtillstånd. Med ePort möter du kraven.

Alltid tillgänglig och säker
back-up.

ePort är molnbaserad tjänst. Det betyder att alla med inloggning kommer åt aktuell information samtidigt, planeringen kan ske gemensamt, all data sparas överskådligt och blir tillgänglig för alla. Uppdateringar sker i realtid, säker back-up av all data är garanterad och support finns alltid on-line.

ePort är enkelt att använda!

Ett bra system ska vara lätt att använda. Därför är användargränssnittet tydligt och logiskt. Du lär dig grunderna i ePort på ett par minuter – och efter ett par timmars användning har du dessutom intuitivt* lärt dig behärska helheten. *Skulle det behövas, finns support från MA-system också!

Ett riktigt utbildningsintyg höjer standarden!

Med ePort kommer möjligheten att få utbildningsintygen printade som riktiga plastkort. Det höjer statusen för utbildade förare. Samtidigt förenklar det framtiden: erfarenhetsmässigt ger plastintyg färre kort som tappas bort, färre kort som slits ut och som därmed behöver bytas ut.

Truckinstruktören får full kontroll på rätt kunskap.

Som instruktör kan du följa elevernas resultat online – snabbt och översiktligt. Det gäller lika mycket för små eller stora elevgrupper, geografiskt spridda grupper eller grupper med olika förkunskaper. Du ser direkt om och när en elev behöver hjälp, och du kan ge stöd precis när det behövs.
Äntligen får du tid över och utrymme att fokusera på rätt saker!

Hämta vår broschyr som mer
i detalj beskriver funktionerna i ePort.

Ladda hem

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*

Så här enkelt är det att komma igång.

ePort är molnbaserad tjänst. Det betyder också att det är enkelt att komma igång och att inga investeringar krävs. Ta kontakt med oss så kan vi ge en snabb demonstration, via nätet eller genom besök.

Vill ni gå vidare, lägger vi upp ett klient-konto, ger er de inloggningsuppgifter som behövs – och ni är igång. Varje användare har sin egen unika inloggning. Säkerheten för all data är garanterad.

LADDA HEM BROSCHYR
JAG VILL VETA MER
HUR KOMMER MAN IGÅNG?